Irene Halseid er en ettertraktet motivator og kursholder som har hjulpet utallige mennesker mestre stressrelaterte plager. Hun har bakgrunn som skuespiller og har de siste årene jobbet innen kultur og helse. Mange sliter unødvendig med søvnproblemer,angst, frykt for å snakke / tale i forsamlinger osv. De fleste kan hjelpes til en bedre og gladere hverdag med enkle teknikker.
"Alt har vi i oss, vi har bare glemt å bruke det."
Latteryoga for bedrifter
Latteryoga brukes i over 100 land i bedrifter, sykehus, universiteter m.m. Google og  BBC bruker det. Latteryoga er ikke yoga, men pusteteknikkene kommer derfra. 
Latteryoga er enkle øvelser som kan gjøres av alle på arbeidsplassen og det kreves  ingen utstyr. Latteryoga er en enkel og kraftfull måte å forbedre fysisk, mental og sosial velvære på.  Det skaper et unikt samhold!
En god latter forlenger arbeidslivet
Ledere og ansatte er enig i at humor på jobben gir bedre trivsel, færre sykemeldinger og lavere turnover. Det lønner seg rett og slett å ha det gøy.
Det viser den årlige Randstad Arbeidsmarkedsanalyse (RAMA) som legges fram i dag. (14.11.-2017) – Norske ledere har en jobb å gjøre her. Når vi vet at en god latter bokstavelig talt kan forlenge arbeidslivet, bør det være i alles interesse å skape et humørfylt arbeidsmiljø. – Jeg tror glade og fornøyde arbeidstakere skaper bedre resultater. Arbeidsglede gir resultater, sier Eivind Bøe i Randstad. Kilde: HMS-Magasinet

Hvordan latter kan forbedre din bedrift:

Stressreduserende . Latter føles bra. Det endrer kjemikaliene i hjernen din. Mindre kortisol betyr mindre stress. Og mindre stress betyr bedre generell helse. 
Topp ytelse . Latteryoga får hjernen til å produsere en sunn dose av hormoner. 
-Dopamin (belønningssystem, lykke, læring)  -Oksytocin (binding) 
 -Serotonin (humørøkning) -Endorfiner (energi og fokus) Hjernen og andre organer får mer oksygen når du ler. Sett dette sammen, så har du en energisk, inspirert og samhandlende gruppe som er klar til å være et vellykket team. 
Lagbygging.  Latteryoga er en flott kommunikasjonsforsterker. Folk som ler sammen jobber bedre sammen. Dette er grunnen til at latter er så effektiv i teambuilding, kommunikasjon og lederprogrammer.  Bryter ned barrierer, kobler oss sammen, forbedrer selvtilliten, skaper trygghet, øker kreativitet og innovasjon, bedrer konsentrasjon og hukommelse, forbedret helse og velvære.  
Latteryoga stimulerer kreativitetssenteret i hjernen.
Positivt arbeidsmiljø . Våre programmer lærer folk å få tilgang til sine indre kreative ressurser når som helst gjennom ubetinget latter. Denne aktive latteren gjør at teamene kreativt kan nærme seg utfordringer på arbeidsplassen og utvide løsningenes rekkevidde og dybde. 
____
Få en gratis konsultasjon for å se hvordan vi kan hjelpe gruppen din 
til å oppfylle dine unike forretningsmessige mål.

Om Å komme seg vidare
ein stad langt inni kaoset vil du finne
bortgøymd i eit hjørne noen gamle fjøler og
ei halvfull eske med spiker
ein rusten hammar
spann med slantar av grønmåling
ein stad langt inni kaoset finst
byggematerialet du treng
grunnmuren har du i deg
 Øystein Hauge         
Referanser
"Jeg kjenner Irene Halseid gjennom en årrekke, og har fulgt hennes arbeid. Hun har bred og dyp erfaring fra mange fagfelter og er en kreativ person med stor evne til å få kontakt, motivere og hente frem ressurser. Irene Halseid har deltatt i mine prosjekter med musikkbasert miljøbehandling, og har fått de beste skussmål i alle sammenhenger for sitt engasjement og samarbeidsevner. Jeg gir henne min beste anbefaling."
"Eg ler så møkje lettare nå.”
Bodil (37 år)
"Tenk: - Lære å puste – Lære å tenke – Lære bevegelse.
Og føle at dette gir positive forandringar!
-til glede for meg sjølv og andre.”
Harald (63 år)
”Eg brukar pusteøvingane før eg skal sove, og no søv eg utan sovepiller.
Eg har mindre smerter i kroppen. Eg har meir lyst til å vere ute for å puste frisk luft og da får eg samstundes økt energi og glede”
Herbjørg (59 år)

Prosjektet "Foten går, hjartet slår der gleda rår" ledet av Irene Halseid, 
bestilt avTysvær og Bokn LHL med midler fra Ekstrastiftelsen.

Historien bak HowDiBody
Howdibody.no leveres av Irene Halseid kulturformidling tilrettelagt av Prestativo AS og VIKING Consulting.